Pentru a plasa o comandă cu ridicare sau cu livrare în București, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: 0746 397 888. Cum vom proceda*?

  1. Ne contactezi si ne comunici comanda ta (ce legume dorești, cate kg dorești) Aici regăsești lista actualizată a legumelor, precum și prețurile acestora.
  2. În maximum o oră te sunăm înapoi pentru a-ți confirma comanda, prețul total al acesteia și pentru a ne comunica modalitatea de livrare și de plată
  3. Dacă ai ales să ridici comanda din magazinul Legoomi, aceasta va fi gata în maximum 2 ore de la confirmarea comenzii.
  4. Dacă ai ales să îți livrăm comanda la domiciliu, aceasta se va livra la o zi după confirmarea comenzii.

* Plata comenzii se va face în momentul ridicării din magazinul Legoomi sau la momentul livrării la domiciliu. Pentru livrarea la domiciliu, acceptăm doar plata în numerar. Comanda minimă pentru comenzile la domiciliu este de 50 de lei, iar prețul transportului  este 15 lei. La comenzi de minim 100 lei, transportul este gratuit. Efectuăm livrări doar în București. Nu livrăm duminica.

Prețurile produselor sunt stabilite săptămânal, în funcție de sezonalitate, producție, cerere, mărimea și/sau frecvența comenzii plasate. Pentru a consulta lista de prețuri și legume disponibile din această săptămână, te rugăm să accesezi secțiunea Listă de prețuri